Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се свалят фаровете на алфа 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако човек има ръка колкото моя крак сигурно ще тежи около 300 кг и тогава от никъде няма да може да свали халогена))
    В интерес на истината трябва да знаеш къде да търсиш гайката, защото се развива "на сляпо" през халогена.
    Идеята ми бе не да се заяждам а да намекна че не е нужно панталона да се облича през главата т.е. всичко да се прави по най сложния начин. за свалянето на халогените има две или три теми пускани. Ако някой има затруднения знае че винаги съм готов да помогна, макар това да не ми е професия.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Аз махам бронята. Смятам, че е по-сложно да се свали халогена. Пластмасата пред неяго има една щипка която я я извадиш здрава, я не. И наистина лесно би било развиването ако знаеш къде точно се намира болта. За човек който хал хабер си няма какво има зад бронята само ще се измъчва. Бронята я свалям за 15 мин макс. Халогена ще отнеме също толкова време.

В края на краищата всеки си знае възможностите и сам решава как и какво да направи. Мисля човека получи няколко варианта вече, има поле за работа, може да си действа

А и другото което го има е, че докато не влезеш във филма няма да разбереш какъв е сюжета нали така? Да си свали бронята пича, да види какво има зад нея. Някой ден ще мус е наложи да я сваля пак така или иначе. Я радиатори да чисти, я нещо друго... няма как да не монтираш после правилно. Пасва си идеално после... Мисля,че няма нищо страшно.

Сега, то си е и до човек де. Мен примерно не ме е страх да разглобя каквото и да било.
      Last edited by oem; d.m.y г., 18:43.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
      X